23948sdkhjf

Kvalitetssikring, kollisionskontrol og god nattesøvn…

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Koordinering og kvalitetssikring af BIM-projekter har aldrig været lettere end med den nye Solibri Model Checker 9.8.

Solibri Model Checker sikrer, at din BIM-model fremstår fejlfri, så entreprenørerne - og i sidste ende bygherrerne - undgår ubehagelige overraskelser, når byggepladsen er i gang, og selv mindre fejl er dyre at rette.  

Det har aldrig været lettere at koordinere, kvalitetssikre og lave mængdeudtræk fra BIM-modeller. Den nye version har et nyt og friskt udseende, ligesom brugerfladen er pudset af, så programmet nærmest fremstår som nyt. Alligevel er alting næsten som det plejer - hvilket egentligt er rigtig godt, da Solibri Model Checker er kendt for sit gennemtestede workflow.

Ny motor øger hastigheden  
Erfarne Solibri-brugere bemærker, at hele 3D-modellen opfører sig lidt anderledes, når de navigerer rundt. Det skyldes, at Solibri Model Checker 9.8 er udstyret med en ny 3D-motor, som viser 3D-modellen hurtigere end nogensinde før. 

LÆS BLOGINDLÆG Ny version af Solibri Model Checker 

Mængeudtræk og byggeplads sikkerhed
Når du har koordineret og kvalitetsikret fag-modellerne, trækker du blot mængderne fra Solibri Model Checker, da alle modeller allerede er samlet ét sted. Du kan eksportere mængdeudtrækket til Excel og derfra importere det til eksempelvis Sigma for prisberegning og tidsplanlægning.
 
Med den nye version er Solibri det blevet lettere at checke sikkerheden på byggepladsen, og du kan også checke om forholdet mellem antallet af komponenter - f.eks. antallet af handikaptoiletter i forhold til almindelige toiletter - er korrekt angivet.  

LÆS OGSÅ "Hvorfor Solibri?" 

Dansk lokalisering
BIM Equity leverer dansk lokalisering til Solibri Model Checker. Regelsættet undersøger BIM-projektet i forhold til dele af Bygningsreglementet og CCS-klassifikation. Har du serviceaftale til Solibri Model Checker, så kan du allerede downloade den nye version.

Interesseret?
Er du interesseret i at høre mere Solibri, er vi klar til at rådgive. Vi tilbyder alt omkring lokalisering, projekt-specifikke regelsæt, uddannelse og modelcheck som en service.

Kontakt os på 70 22 05 20 eller info@bimeqt.com hvis du værdsætter din nattesøvn – eller bare vil kvalitetssikre dit BIM-projekt.

Vi afholder løbende kurser i Solibri Model Checker - se mere på vores kursusside.  

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.1