23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Tilskud til robotter og automatisering?

På dette gratis kursus, der bliver holdt i Skive d. 14. december, får du indblik i de muligheder, der ligger i automatisering af din produktion samt information om mulighederne for tilskud igennem Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.

BEMÆRK SIDSTE TILMELDINGSFRIST D. 8. DECEMBER

Nu og indtil d. 12. januar 2018 kan du søge om tilskud til potentialeafklaring eller implementering af ny teknologi via Erhvervs-partnerskabet for Avanceret Produktion. Grib derfor denne chance for at blive klogere på dine muligheder for at få tilskud.

Kom og hør om, hvordan BM Silo er kommet i gang med at udnytte nogle af de nyeste teknologier. Mød desuden GTS-foreningen, InnovationsAgenterne, Væksthus Midtjylland samt Skive-egnens Erhvervs- og Turistcenter.

På kurset får du:

– Mulighed for tilskud: Vi vil fortælle om de muligheder, der er for at søge om tilskud til at komme i gang via Erhvervspartnerskabet for Avanceret Produktion.
– En-til-en rådgivning: Du får mulighed for en-til-en rådgivning om, hvordan du konkret kan søge om tilskud. Tilskuddet kan gå til potentialeafklaring, rådgivning og uddannelse.

Kurset henvender sig til: Direktører, produktions-chefer og andre ledende medarbejdere, der vil i gang – eller videre med – at udnytte muligheder inden for automatisering og digitale teknologier.

Tid & sted: Torsdag d. 14. december 2017 kl. 13:00-18:00, Skiveegnens Erhvervs- og Turistcenter (SET), Østerbro 7, 7800 Skive.

Læs mere og tilmeld dig her

GTS-foreningen
Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Høje-Taastrup Kommune
Danmark
CVR nummer: DK84807915
P nummer: 1002704477

Kontaktperson

DC
Dorthe Christiansen
Informationschef
+45 45162624 info@gts-net.dk

Send til en kollega

0.047