23948sdkhjf

Forbo mangedobler salg af miljørigtige gulve

| Medlemsnyhed | Indrykket af Forbo Flooring A/S

Alt fra plejehjem til ungdomsboliger har set fidusen i at indrette med robuste gulve, der ligner ægte træ. I Danmark har en af de førende spillere på markedet, Forbo, oplevet en rekordstor stigning i salget af trægulvets afløser.

Det skal se hyggeligt og flot ud, men samtidig være super praktisk og nemt at gøre rent. Sådan lyder kravet til gulvene hos flere og flere både private og offentlige kunder. Den tendens har fået salget af gulve, der ligner ægte træ, men faktisk er både praktisk og miljøvenlig vinyl, til at stige markant.

”Salget er vokset markant. Vi har mangedoblet salget af de naturtro gulve alene i år, hvilket er usædvanligt i vores branche,” siger Christian Iversen, direktør for Forbo Flooring Danmark.

Det er især vinylfliserne Allura, som Forbo lancerede en opdatering af i foråret, der har trukket salget i vejret. Vinylen er populær, fordi den er ekstrem rengøringsvenlig, robust og leveres i fliser, så man kan nøjes med skifte en enkelt lille flise ud i stedet for hele gulvet, hvis der skulle ske en skade – eller man ønsker, at dele af gulvet skal ændres. Det sidste er blandt andet vigtigt inden for retail, hvor indretningen oftere skifter.

Men den vigtigste grund til, at alt fra plejesektoren over restauranter til butikker og kontorer vælger det tidligere så udskældte vinylgulv er, at det umiskendeligt ligner ægte træ:

”Tidligere lignede vinyl et kunstigt produkt med et fladt print på. I dag er teknologien meget mere avanceret. For eksempel er årerne 3D-præget ind i fliserne, så du fysisk kan mærke linjerne i ’træet’. Det giver nogle helt andre mulighed for butikker og for eksempel sengestuer, hvor man kan få en varme og hjemlighed ind i indretningen, som før ikke var mulig af praktiske årsager,” siger Christian Iversen.

 

Solgt ind til detailkæder i hele verden
En lang række internationale detailkæder har allerede lagt ordrer på Allura i deres butikker, både i Danmark og i resten af verden. Jysk og Sengespecialisten får det vellignende ’trægulv’ i alle deres butikker, men også Sport24 er blandt de detailkæder, der nyder godt af vinylgulvets praktiske og æstetiske fordele.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Forbo Flooring A/S

Produktionsvej 14
2600 Glostrup
Danmark
Forbo Flooring A/S

Billeder & videoer

pj-0605pj-0578

Send til en kollega

0.102