23948sdkhjf

GROHE SmartControl brusesystem

| Medlemsnyhed | Indrykket af Grohe A/S

Fuld kontrol over brusebadet. GROHE SmartControl tager bruseoplevelsen til et helt nyt niveau. Man kan ikke bare vælge spraytype, men også den temperatur og den dråbetype, man ønsker.

Opsummering
Ved at trykke på én knap kan man:

  • Bruse sig med store regndråber, som stod man midt i en forfriskende sommerregn.
  • Lade vandet blidt massere dagens stress væk.
  • Skrue helt op for volumen på vandet for at få følelsen af et vandfald, eller skrue helt ned for at mærke en rislende kilde.
  • Vælge den helt rigtige temperatur efter humør og behov.

 

Funktion
Spraytype: Man kan vælge mellem en forfriskende GROHE PureRain/Rain O2 spray, den nye TrioMassage spray for at massere hoved og skuldre, eller Power & Soul håndbruseren. Det er muligt at benytte to spraytyper på samme tid.

Volumen: Med GROHE ProGrip håndtaget har man fuldstændig kontrol over volumen og kan justere vandet efter behag. Det er muligt at gemme sine indstillinger, så bruseoplevelsen bliver præcis den samme som sidst man var i bad. Tryk på knappen for at starte brusebadet, drej til det ønskede volumen, og tryk igen for at stoppe eller sætte på pause. Vandets volumen vil være den samme når man igen tænder for det.

Montering
GROHE SmartControl med termostat kan installeres på tre måder: Uden på væggen, en kombiløsning hvor brusestangen er indbygget, eller helt indbygget bag væggen. Det minimale design på den indbyggede version gør den praktisk til gamle boliger og lejligheder med ultratynde vægge. 

Uanset monteringsdybden på den nye indbygningsboks GROHE Rapido SmartBox overstiger den samlede højde af frontpladen aldrig 43 mm. Frontpladen findes i både rund og firkantet udgave og med to forskellige overflader: klassisk krom og Moon White akrylglas.

3 brusere kan styres fra samme frontplade
Den indbyggede GROHE SmartControl med GROHE Rapido SmartBox har et integreret tætningssystem, der helt fjerner vand bag væggen. SmartControl kan fås med op til tre ventiler plus termostat eller batteri i én frontplade, således at det er muligt at kontrollere op til 3 brusere samtidig fra samme frontplade.

Læs mere omkring SmartControl og bruseløsniner på grohe-brus.dk.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Grohe A/S

Sluseholmen 8C, 2.th.
2450 København SV
Danmark
Grohe A/S

Send til en kollega

0.072