23948sdkhjf

Ajos ønsker glædelig jul og godt nytår

| Medlemsnyhed | Indrykket af Ajos a/s

Julen nærmer sig med hastige skridt. Derfor vil Ajos ønske dig, dine kolleger og dine nærmeste en glædelig jul og et godt nytår. Samtidig vil vi takke dig for det gode samarbejde, i det forgangne år, som vi ser frem til at fortsætte i 2018.

Julen er hjerternes og børnenes fest, men ikke alle børn har det lige nemt. Så i stedet for at give en traditionel kundejulegave, har Ajos derfor igen i år valgt at sponsorere et godt formål, så vi i fællesskab, er med til at hjælpe i børnehøjde.

I år er valget faldet på Team Rynkeby, hvor Ajos har tegnet et guldsponsorat, der støtter Team Rynkeby Vestsjællands arbejde med at indsamle midler til Børnecancerfonden og Børnelungefonden.

Team Rynkeby er drevet af frivillighed, så deltagerne på Team Rynkeby dækker selv deres egne omkostninger, mens projektets hovedsponsorer, Rynkeby Foods A/S og God Morgon, dækker alle projektets centrale omkostninger. Det betyder, at alle indsamlede midler går ubeskåret til organisationer, som hjælper børn med kritiske sygdomme.

>> Læs om Team Rynkeby på www.team-rynkeby.dk.

Glædelige jule- og nytårshilsner
Adm. dir. Ole Wamsler, Ajos

 

- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - Om Ajos - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Ajos er blandt de absolut bedste på de områder, vi har valgt at specialisere os i: Tårnkraner, semimobilkraner, personhejs og materialehejs, skure, moduler, pavilloner, midlertidige installationer, fx strøm, belysning, afspærring, opvarmning og affugtning samt byggepladsindretning og byggepladslogistik.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Ajos a/s

Godthåbsvej 4
7100 Vejle
Danmark
Ajos a/s

Billeder & videoer

Ajos-sne-900x600

Send til en kollega

0.333