23948sdkhjf

Checker Range ultralydsinstrumenter til ethvert formål og budget. Hvilken model har du brug for?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Buhl & Bønsøe A/S

Buhl & Bønsøe A/S er eneforhandler af instrumentløsninger fra SDT og vi er stolte over, at kunne tilbyde de sidste nyheder indenfor ultralydsinstrumentering: SDT Checkers.

Checkers er en serie af ultralydsinstrumenter, hvor applikationen er i fokus. Instrumenterne er simple, hvilket gør dem lette at betjene og til at betale.

Med den strømlinede serie af instrumenter, findes der en Checker til ethvert formål. Vælg det rigtige instrument til opgaven og udfør hurtigt forebyggende og værdiskabende inspektioner. Checkers er det første forsvar mod nedbrud - udstyret identificerer hurtigt udfordringer på et tidligt stadie, inden der opstår større alvorlige problemer.

Supplerende kan der udføres en dybere analyse med ultralydsinstrumenterne SDT200 eller SDT270.

SDT Checker er det perfekte valg til driftsafdelinger og alle andre, som har ansvar for en pålidelig drift i deres arbejdsområder, under og efter deres vagt.

Hvilken Checker er den rigtige for dig?

  • LEAKChecker – SDT LEAKChecker er beregnet til at finde tryk- og vacuumlækager.
  • LUBEChecker - SDT LUBEChecker er beregnet til at optimere smøring af lejer.
  • TRAPChecker - SDT TRAPChecker er beregnet til at vurdere tilstanden på dampfælder og ventiler
  • TIGHTChecker - SDT TIGHTChecker er beregnet til at verificere tætheden af lukkede enheder.

Checkers er blandt de mest brugervenlige ultralydsinstrumenter i verden. Hver enkelt Checker har en tænd/sluk knap og 4 funktionsknapper, som bruges til at betjene den intuitive grafiske brugerflade. Træning er ikke påkrævet og man kan bogstaveligt talt få resultater direkte ud af ”kassen”.

Checkers er rentable. Ultralyd kan anvendes til langt flere opgaver indenfor drift og vedligehold end nogle andre teknologier, og henvender sig derfor til alle. Instrumenterne er en prisbillig løsning til omkostningstunge problemer.

Medlemsnyhed

Indrykket af
Buhl & Bønsøe A/S

Hassellunden 11A
2765 Smørum
Danmark
Buhl & Bønsøe A/S

Send til en kollega

0.057