23948sdkhjf

Nyt år - nye BIM-kundskaber

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

23. - 25. januar afholder BIM Equity kursus i BIM for landskabsarkitekter. På kurset bliver du klogere på ARCHICAD og LAND4.

Digitaliseringen af byggeriet forsætter med høj hast i 2018 og allerede 23. - 25. januar kan landskabsarkitekter blive klogere på BIM på BIM Equitys kursus "BIM for Landskabsarkitekter".    

Store potentialer
På det strategiske niveau udvider BIM potentielt forretningsgrundlaget for landskabsarkitekter og gør det muligt for landskabsarkitekter, at udføre LAR-beregninger, jordberegninger, skygge- og vindanalyser. Derudover er der et uforløst potentiale i at automatisere mængdeberegninger samt indarbejde drift, pleje og vedligehold (D&V) på et tidligt tidspunkt i processen.

På projekter, hvor landskabsarkitekturen er en del af et større byggeprojekt, sikrer BIM, at landskabsarkitekternes arbejde fra starten bliver tænkt med ind i projektet. Dette øger landskabsarkitekternes indflydelse i projektgruppen. Derudover er BIM også et selvstændigt konkurrenceparameter, som både bygherrer, rådgivere og entreprenører efterspørger.

LÆS OGSÅ: Schønherr og BIM  

Nu tilbyder BIM Equity et tre dages-kursus, der introducerer landskabsarkitekter for BIM.

Kursusbeskrivelse: ARCHICAD for landskabsarkitekter

3 dages grundlæggende kursus i ARCHICAD som BIM-program for landskabsarkitekter. Kurset fokuserer på import af landinspektørens grundlag i 2D og 3D, tegneredskaber i 2D, modellering af terræn i 3D, mængdeudtræk, jordbalance og samarbejde med bygningsarkitekt via DWG og IFC. Du får også en introduktion til LAND4.

TID OG STED
Dato: 23. – 25. 
Tid: 09.00 – 15.00
Sted: BIM Equity, Strandlodsvej 6B, 2300 København
Pris: 10.800 (eks. moms), samt 10% rabat til kunder med serviceaftale på ARCHICAD

Tilmelding via BIM Equitys hjemmeside

 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.063