23948sdkhjf

Giv dine PDF’er et intelligensboost

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Bluebeam gør dine PDF’er intelligente.

Selv i en verden, hvor BIM handler om 3D-modellen og dens egenskaber, er 2D-tegninger stadig en grundlæggende del af byggeriet. Tegninger er let forståelige, lette at håndtere og indeholder en masse informationer, gemt i stregtykkelser, linietyper, skraveringer, farver, tekst, målekæder, revisionsskyer, tegningshoveder og meget mere.

De digitale tegninger er oftest i det åbne PDF-format, som efterhånden kan åbnes i enhver internetbrowser, smartphone, tablet og på tværs af Mac, Windows, Linux, iOS og Android. PDF’er kan dog være “uintelligente” digitale print i bitmaps eller “kloge”, vektorbaserede dokumenter. Bluebeam er programmet, som gør dine PDF’er intelligente.

Skal du lave en præcis opmåling og trække mængder for eksempelvis at afgive et præcist tilbud, sparer du print, tid og ressourcer med Bluebeam. Det kan du læse mere om i blogindlægget Mængdeudtræk og opmåling fra PDF. 

Skab, kommentér, samarbejd og organisér

Med plugins til Revit, AutoCAD, Navisworks, Sketchup, Solidworks og Microsoft Office skaber du automatisk PDF-filer med større funktonalitet. Peg, klik og slip er det eneste du behøver at gøre for at indsætte en kommentar i PDF’en og med Bluebeams indbyggede avancerede værktøjer er det let at markere områder, overflader, liner, m.v.

Bluebeam Studio er en del af Revu, der en web-platform for samarbejde i “real time”. Det betyder blandt andet, at du kan se dine samarbejdsparters rettelser, mens de laver dem. Derudover kan du ændre rækkefølgen eller rotére de enkelte sider i PDF’en, ligesom du kan indsætte bogmærker og web-links.

LÆS MERE om Bluebeam og download gratis prøveversion 

Benytter man Revit giver Bluebeam en masse fordele ved udgivelse af mange  samtidige PDF’er og benytter man ARCHICAD er der netop lanceret en “Bluebeam Connection”, der omdanner markeringer i PDF’er til “issues” i ARCHICADs indbyggede Markup-værktøj.

Interesseret i at vide mere om Bluebeam?

Kontakt BIM Equity på 70 220 520 eller info@bimeqt.com 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.099