23948sdkhjf

Partnerskabsaftale mellem GTS-institutterne og KU

| Medlemsnyhed | Indrykket af GTS-Godkendt Teknologisk Service

Aftalen skal styrke samarbejdet i de kommende år og komme det danske erhvervsliv til gode.

Sidst i december 2017 indgik GTS-institutterne og Københavns Universitet en strategisk partnerskabsaftale. Det skete ved et arrangement hos Teknologisk Institut i Taastrup med deltagelse af nøglepersoner fra begge parter. Aftalens formål er at styrke udvekslingen af viden mellem de to institutioner og dansk erhvervsliv.

Aftalen løber over de næste 5 år, og i den periode vil Københavns Universitet og GTS-institutterne identificere nye områder, hvor fælles aktiviteter kan iværksættes. Samtidig vil man styrke og udbygge de mange relationer, der allerede eksisterer.

Glæde over aftalen

Søren Stjernqvist, formand for GTS-foreningen glæder sig over samarbejdet, som han forventer vil styrke dansk erhvervsliv:

”Det glæder mig, at samarbejdet mellem GTS-institutterne og KU formaliseres igennem en strategisk samarbejdsaftale. Aftalen er med til yderligere at styrke samarbejdet mellem KU og GTS-institutterne. Dermed understøtter den, at endnu mere forskning kommer i anvendelse i dansk erhvervsliv og skaber innovation, vækst og arbejdspladser.”

Læs mere her

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Gregersensvej 3
2630 Taastrup
Danmark
GTS-Godkendt Teknologisk Service

Send til en kollega

0.082