23948sdkhjf

Nordic BIM Academy 2018 – Early Bird tilbud frem til 15. januar

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

20. – 22. marts er det atter tid til Nordic BIM Academy, der er tre dage spækkede med BIM-oplevelser. Programmet byder bl.a. på keynote speakers, projektpræsentationer og Build CPH Live konkurrence.

Til foråret arrangerer Nohrcon, BIM Equity og buildingSmart Nordic BIM Academy, tre dage spækkede med BIM-oplevelser – uanset om du er erfaren eller nybegynder indenfor BIM.

Konferencen gør dig klogere på, hvordan BIM er det rette værktøj til at optimere og effektivisere byggebranchen gennem bedre processer opnået via øget vidensdeling og samarbejde på tværs, bedre brugerinddragelse og struktureret kvalitetssikring. 

Oplægsholdere og byggepladsbesøg
Nordic BIM Academy byder på oplæg af danske og internationale BIM-eksperter, der deler deres BIM-erfaringer med deltagerne, projektpræsentationer og besøg på byggepladser, hvor BIM spiller en afgørende rolle. Derudover er der rig mulighed for at netværke med andre BIM-professionelle, etablere nye kontakter og få indsigt i BIMs mange potentialer.  
 
Vi arbejder på højtryk for at færdiggøre programmet. Allerede nu er Abelardo M. Tolentino Jr., CEO, Aidea, Andreas Kragh, afdelingschef VDC Lab MT Højgaard, Daniel Maimann, Senior ICT Manager Rambøll og Lene Espersen, administrerende direktør Danske Ark bekræftede som keynote speakers eller oplægsholdere.

Konferencesproget er engelske og Emil Thourp er konferencier og kæder oplæg, præsentationer og konkurrenceforløbet sammen. 

Build Cph Live
Som en del af Nordic BIM Academy arrangerer buildingSmart også denne gang Build Cph Live. ”Build Live”-konkurrencer har tidligere været afholdt i mange andre byer, som fx Quatar, Sydney, London og Tokyo. 

Konkurrencedeltagerne er tværfaglige teams, der får en lokalitet, et byggeprogram og 48 timer til at løse opgaven med at udvikle en kulturbygning. Formålet er at vise fordelene ved openBIM, hvor byggeriets parter arbejder med åbne filformater, der gør det muligt at udveksle modeller og viden på tværs af fag og softwareplatforme.

LÆS OGSÅ: Hvor meget kan man projektere på 48 timer? 
 
Early bird til 15. januar
Frem til 15. januar er der early bird rabat, og du vælger selv, hvor meget du deltager i. Tilmelder du 3 på en gang betaler du kun for 2.  

Læs mere og få din billet på www.nordicbimacademy.com 

Velkomstreceptionen og middagen finder sted på BLOXHUB, mens selve konferencen løber af stablen på Copenhagen Marriott Hotel.
 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.056