23948sdkhjf

Kom på kursus i BIM for landskabsarkitekter

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Kom til tre-dags kursus i BIM for landskabsarkitekter - deltagelse kræver ingen forudgående BIM-kundskaber.

BIM er i rivende udvikling, og flere og flere af aktørerne i byggebranchen får øjnene op fordelene ved BIM, der bestemt også giver mening for landskabsarkitekter.

Store potentialer
På det strategiske niveau udvider BIM potentielt forretningsgrundlaget og gør det muligt for landskabsarkitekter at udføre LAR-beregninger, jordberegninger, skygge- og vindanalyser. Derudover er der et uforløst potentiale i at automatisere mængdeberegninger samt indarbejde drift, pleje og vedligehold (D&V) på et tidligt tidspunkt i processen.

På projekter, hvor landskabsarkitekturen er en del af et større byggeprojekt, sikrer BIM, at landskabsarkitekternes arbejde fra starten bliver tænkt med ind i projektet. Dette øger landskabsarkitekternes indflydelse i projektgruppen. Derudover er BIM også et selvstændigt konkurrenceparameter, som både bygherrer, rådgivere og entreprenører efterspørger.

LÆS OGSÅ: Stor interesse for BIM for Landskabsarkitekter

3 dags kursus i BIM for landskabsarkitekter
23.- 25. januar afholder BIM Equity grundkursus i ARCHICAD for landskabsarkitekter  på deres hovedkontor på Strandlodsvej på Amager. Kurset strækker sig over 3 dage med følgende indhold:

  • Dag 1 er der fokus på 2D-værktøjer - da landskabsarkitektur-projekter er en blanding af 2D og 3D. 
  • Dag 2 fokuserer modellering af terræn i 3D, samt en kort introduktion til LAND4 til ARCHICAD. I kan læse mere om LAND4 hér.
  • Dag 3 er handler om selve “BIM-delen” – altså mængdeudtræk, udgive tegninger, eksportere IFC-modeller, visualisering, m.v.


Kurset koster kr. 10.800 pr. deltager, hvis I har en serviceaftale til ARCHICAD får I 10% rabat på kursusprisen, som derfor ender på kr. 9.720 pr. deltager. Alle priser er eks. moms. Deltagelse kræver ingen forudgående BIM-erfaringer.

Interesseret? Tilmeld dig via BIM Equitys hjemmeside

Illustration: JUUL FROST Arkitekter

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.074