23948sdkhjf

Tysk distributør af medicinsk teknologi søger partnere og produkter

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Virksomheden søger innovative medicinske løsninger, ”Research & Development” projekter til distributions-service aftale, ”joint ventures” eller mulighed for finansieringsaftaler.

Virksomheden har, med mere end 10 år i markedet, specialiseret sig i at distribuere og lease udstyr til hospitaler og andre kliniske institutioner på det tyske marked.

Virksomheden været i stand til, at etablere sig som en synlig og anerkendt aktør i markedet, blandt andet igennem rollen som den ledende distributør af udstyr på området for transkutan monitorering af blodgasser samt ”point of care” diagnostik. Virksomhedens processer er ISO-certificerede og bakkes op af et kvalificeret og motiveret salgsorgan med henblik på at sikre de højeste standarder for virksomhedens partnere og kunder.

Virksomheden søger specifikt følgende typer af partnerskaber:

Distributionspartnerskab, af medicinsk udstyr på områderne ”in-vitro” og ”point-of-care” diagnostik, ”wound management” samt områder der relaterer sig hertil.

Joint Venture, hvormed der søges en virksomhed med produktion på ovennævnte områder.

Research & Development partnerskab, der har til hensigt at etablere samarbejde imellem den tyske virksomhed og en partner, enten i form af en udviklingsvirksomhed eller en institution, der søger en investor til igangværende forskning.

For mere information, kontakt:

Mads Selvejer Plum

Enterprise Europe Network

Tlf: 31636915

E-mail: stagiaire5@southdenmark.be

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.139