23948sdkhjf

BIM-Manager / 3 dages uddannelse i samarbejde med Nohrcon

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

I samarbejde med Nohrcon udbyder BIM Equity en BIM-manager uddannelse. I løbet af tre dage får indsigt i de BIM-værktøjer, du kan bruge gennem alle faser: fra skitse over projektering til drift og vedligehold.

BIM er fremtiden! Men mange mangler stadig overblik over BIM og forståelse for, hvad begrebet egentlig dækker over. For at klæde folk bedre på i forhold til at udnytte BIMs iboende fordele udbyder BIM Equity i samarbejde med Nohrcon en tre dags BIM-Manager uddannelse, der løber af stablen 8. maj, 12. og 13. juni.

Alle byggeriets faser
På BIM-Manager-uddannelsen får du kendskab til de forskellige BIM-værktøjer, der kan anvendes – trin for trin igennem hele byggeprocessen – fra IKT-kravstillelse, projektering, beskrivelser, kvalitetssikring, udførelse og drift. Du bliver præsenteret for forskellige BIM-værktøjer, lærer at overskue og implementere de teknologier, der kan bringe BIM fra skrivebordet ud til brugerne, byggepladsen og servicemedarbejderne.

Uddannelsen forholder sig neutralt til BIM-processen. De mange programmer, der præsenteres, ses alene som eksempler på, hvordan BIM-opgaven kan løses.

Du får blandt andet indblik i

  • Open BIM, IKT, VDC, bips, IFC, BCF og klassifikation (som f.eks. CCS)
  • BIM-modellering, projektering, beskrivelser, visualisering, opmåling mv.
  • Kvalitetsstyring, koordinering og ”issue management”
  • Mængder, kalkulation og planlægning/styring i projektweb
  • BIM-baseret drift og vedligehold (Facility Management)

Hvem kan deltage?
Uddannelsen henvender sig til alle byggeriets parter såsom bygherrer, rådgivere, arkitekter, udførende entreprenører, byggematerialeindustrien og driftsorganisationer. Kendskab til BIM er ikke noget krav for at deltage i uddannelsen. BIM-Manager uddannelsen strækker sig over 3 dage. Du får udleveret trykt og elektronisk kursusmateriale, som du efterfølgende kan bruge i dit daglige virke. Undervisningen varer fra kl. 9-16. 

Tilmelding via Nohrcons hjemmeside

MØDESTED
BIM Equity A/S
Strandlodsvej 6B, 3. sal
2300 København S

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Send til en kollega

0.11