23948sdkhjf

DokkX i Aarhus vinder andenplads i international konkurrence!

| Medlemsnyhed | Indrykket af Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

Det blev til en flot andenplads til DokkX i konkurrencen Silver Economy Awards ved en ceremoni i Bruxelles torsdag den 3. maj.

 

Anerkendelse til Aarhus Kommunes politik

Velfærdsteknologichef i Aarhus Kommune, Ivan Kjær Lauridsen, roser politikerne i Byrådet, der med bevillinger til investeringer i nytænkende velfærdsteknologi har skabt hele grundlaget for DokkX.

- På Aarhus Kommunes vegne er jeg glad for, at DokkX vandt andenpladsen blandt de nominerede i den offentlige kategori. Det er en anerkendelse af det innovative og borgerrettede initiativ, som DokkX er, og det har dommerne i Bruxelles præmieret. Det er en anerkendelse af, at kommunen rækker ud til borgerne via DokkX og bussen DokkX på tur med information om, hvilke teknologier der findes til at understøtte selvhjulpenhed gennem hele livet. Det er noget, der optager politikerne i Aarhus Kommune, og det er til gavn for alle aarhusianere hver eneste dag, siger Ivan Kjær Lauridsen.

De +50-årige tages alvorligt

Awarden var den første af sin art, så der var lidt pionérånd over at deltage. Det var fantastisk at opleve engagementet omkring Silver Economy Awards. Man er i Bruxelles og de øvrige EU-landene meget optaget af de +50årige som en magtfuld gruppe, både økonomisk og politisk. At der var nominerede fra både offentlige, non-profit og kommercielle aktører afspejler spændvidden og dybden i seniorøkonomien, siger Ivan Kjær Lauridsen, der er sikker på, at Aarhus Kommune vil deltage med andre, innovative projekter i fremtiden.

 Kontakt

Ivan Kjær Lauridsen, velfærdsteknologichef, Aarhus Kommune, M: 51 57 60 79, ijk@aarhus.dk              

Medlemsnyhed

Indrykket af
Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

--------------------------------
Center For Frihedsteknologi
Søren Frichs Vej 36G
8230 Aabyhøj
Danmark
Center for Frihedsteknologi, Aarhus kommune

Billeder & videoer

Ivan Kjær Lauridsen i salenPrisen, Ivan K.L. Sonja Hansen

Send til en kollega

0.083