23948sdkhjf

MusiCure vandt særlig pris som brobygger til gavn for sundheden

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welfare Tech

MusiCure har gennem flere år udviklet evidensbaseret musik og naturfilm specielt til sundheds- og plejesektoren i Danmark, Sverige, Holland og USA. En dansk pris belønner MusiCures mangeårige indsats.

Musikken er komponeret og produceret af komponist Niels Eje, som gennem snart 20 år har udviklet musikken, der beroliger hjernen og bevæger følelserne. 

I forbindelse med sund-forsknings fagmesse i København den 21. april 2018 blev MusiCure vinder af den særlige pris på Danish Health and Science Award som årets "Brobyggere for skabelsen af MusiCure”. 

- Vi er meget stolte af begrundelsen for tildelingen, som siger "en pris til nogen, der gør en forskel for syge mennesker og som samtidig er brobygger mellem forskellige discipliner til gavn for sundheden”, siger Inge Mulvad Eje, direktør og producer i Gefion Records/MusiCure).

- Prisen, vi vandt på Danish Health and Science Award, er en stor anerkendelse af vores mangeårige arbejde med evidensbaseret musik, anvendt på flere typer sygdomsbehandlinger.

Musik som medicin
MusiCure har gennem flere år indsamlet videnskabelige beviser for, at musik og naturbilleder har en både opmuntrende, beroligende, smertestillende – og helende effekt - for både børn og voksne. Musik og naturfilm kan bl.a. reducere stress, angst og smerte og nedsætte medicinforbrug.

Har du spørgsmål er du velkommen til at kontakte Inge Mulvad Eje, MusiCure/Gefion Records ApS, T. +45 4585 4948, ime@musicure.com. 

Læs mere Forskning viser musik heler


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welfare Tech

Forskerparken 10H
5230 Odense M
Danmark
Welfare Tech

Send til en kollega

0.078