23948sdkhjf

Vil du have et sundt indeklima?

| Medlemsnyhed | Indrykket af Condair A/S

Selvom problemer med tør luft og influenza ikke er et stort problem i sommerhalvåret, er det vinter igen, før vi ved af det.

Det er derfor en god idé allerede nu at undersøge og sikre, at indeklimaet forbliver godt og behageligt i de kolde og tørre vintermåneder. Det er nemlig her, vi oplever den største forekomst af influenzaepidemier, og undersøgelser viser, at risikoen for smittespredning øges markant, hvis luften er for tør, og luftfugtigheden er for lav.

Kontrollér luftfugtigheden for at sikre dit helbred

Allerede i 1968 offentliggjorde ”World Health Organization” (WHO) en rapport, hvori de anbefaler en styring af luftfugtigheden for at passe på og beskytte vores helbred. I rapporten står der blandt andet, at luftfugtigheden ikke bør være højere end 60 % eller lavere end 30 %. Hos Condair A/S anbefaler vi, at luftfugtigheden holdes på et niveau mellem 40 og 60 %.

Formindsk smittespredning og sygdom

En lav luftfugtighed og en for tør luft betyder, at vira og bakterier har mulighed for at sprede sig hurtigere. Det sætter vores immunforsvar på prøve og gør os mere modtagelige for sygdom, da slimhinderne og svælget bliver mere gennemtrængelige. Risikoen for smittespredning kan for eksempel reduceres ved hjælp af et befugtningssystem, som tilfører fugt til luften og opretholder en korrekt luftfugtighed. Hermed er du garanteret et sundt indeklima.

På vores hjemmeside kan du teste dit eget indeklima og altid kontakte os, hvis du ønsker at vide mere. Vores indeklimakonsulent tilbyder blandt andet et gratis indeklimatjek og en uforpligtende snak.   

Medlemsnyhed

Indrykket af
Condair A/S

Parallelvej 2
8680 Ry
Danmark
Condair A/S

Send til en kollega

0.087