23948sdkhjf
Del siden
Annonce

Et godt indeklima betaler sig

Vidste du, at et optimalt og sundt indeklima kan øge produktiviteten med 10-20 % blandt medarbejderne på kontorarbejdspladser?

Hvis indeklimaet er dårligt, er et forbedret indeklima derfor en god investering. Undersøgelser kan vist, at tilbagebetalingstiden kan være helt ned til mellem et og to år. At foretage investeringer i sit indeklima bliver dog ofte nedprioriteret, da der som regel er mere fokus på at spare på energien.

Øg sundheden og produktiviteten

Et dårligt indeklima med for tør luft kan resultere i tørre og irriterende øjne, hovedpine, tørre slimhinder, tør hals og hæs stemme blandt medarbejderne. Det er derfor vigtigt at sikre medarbejderne de bedst mulige arbejdsbetingelser med et sundt indeklima, som både kan være med til at øge produktiviteten og samtidig sænke sygefraværet.

Den optimale luftfugtighed ligger på mellem 40 og 60 %, som kan opnås og opretholdes med et befugtningssystem, som både kan installeres i nye og eksisterende kontorbygninger.

Ønsker du at vide mere om vigtigheden af og fordelene ved et sundt indeklima, kan du på vores hjemmeside finde flere undersøgelser og artikler om emnet. Herudover er du altid velkommen til at kontakte os. Vi tilbyder blandt andet et gratis indeklimatjek.

Condair A/S
Parallelvej 2
8680 Ry
Skanderborg Kommune
Danmark
CVR nummer: DK15200537
P nummer: 1000879263

Send til en kollega

0.063