23948sdkhjf

Tjekkisk importør af medicinsk udstyr søger leverandør

| Medlemsnyhed | Indrykket af Enterprise Europe Network

Virksomheden er specialiseret i at levere udstyr til medicinal- og plejesektoren, og søger producenter eller andre leverandører til at supplere dens tilbud af produkter.

Den veletablerede tjekkiske importør kan tilbyde et dybdegående markedskendskab samt et veludviklet distributionsnetværk på det tjekkiske marked. Et samarbejde vil derfor være en god mulighed for en potentiel partner, til at komme ind på det tjekkiske marked for udstyr til medicinal- og plejesektoren.

Der efterspørges produkter i følgende tre kategorier:

-          Aromatiske luftrensere der effektivt fjerner mislugt og som kan anvendes både i sundhedssektoren men også på kontorer og i private hjem.

 

-          En komplet serie af produkter til desinfektion, heriblandt produkter til desinfektion af medicinsk udstyr, hænder og hud samt overflade generelt. Alle produkter til desinficering skal efterleve EU standarder og krav.

 

-          Engangsudstyr heriblandt vaskeklude af et ”ikke-vævet” materiale, som egner sig til hverdagsbrug, engangshandsker af vinyl eller nitril samt mildt- eller ikke-parfumerede vådservietter til sensitiv og sart hud.

Virksomheden søger et langsigtet samarbejde i form af en distributionsaftale.

For mere information, kontakt:

Mads Selvejer Plum

Enterprise Europe Network

Tlf: 31636915

E-mail: stagiaire5@southdenmark.be

Medlemsnyhed

Indrykket af
Enterprise Europe Network

NordDanmarks EU-Kontor
Østre Allé 6
9530 Støvring
Danmark
Enterprise Europe Network

Send til en kollega

0.093