23948sdkhjf

Gratis webinar - ARCHICAD som designværktøj

| Medlemsnyhed | Indrykket af BIM Equity A/S

Fredag d. 22. juni kl. 13 afholder BIM Equity gratis webinar med fokus på ARCHICAD som designværktøj for bygnings-, landskabs- og indretningsarkitekter.

Design er lig arkitekternes frihed til at afprøve, teste og løbende forbedre deres visioner. Derfor er et BIM-værktøj, der forstår og understøtter arkitekternes arbejdsprocesser gennem hele workflowet — også i de helt tidlige faser — det bedste værktøj til at udvikle kreative, bæredygtige og visionære projekter.

BIM som designværktøj
Fredag d. 22. juni kl. 13 – 13.45 viser Thomas Graabæk, arkitekt MAA og partner BIM Equity, hvordan ARCHICAD fungerer som designværktøj. I løbet af 45 minutter bliver du gennem tips og tricks, krydret med case-eksempler fra en række af Danmarks BIM-pionerer, klogere på, hvordan du som arkitekt kan anvende ARCHICAD til at styrke din kreativitet.    

TILMELD DIG WEBINAR VIA DETTE LINK >>

ARCHICAD 22
Webinaret kommer i kølvandet på lanceringen af ARCHICAD 22, der fandt sted d. 15 juni.

Du kan se en video fra verdenspremieren her >> 

ARCHICAD er udviklet af arkitekter til arkitekter og den nyeste version indeholder en række nye funktioner, der gør hverdagen lettere for brugerne. Nyhederne relaterer sig blandt andet til facadedesign, fleksible profiler, regelbaserede beregninger, hurtigere planvisninger, bedre visualiseringer og ikke mindst optimeret udveksling på tværs af softwareplatforme og fagdiscipliner.

SE VIDEO: Design or Modelling 

 

Medlemsnyhed

Indrykket af
BIM Equity A/S

Strandlodsvej 6B, 3.
2300 København S
Danmark
BIM Equity A/S

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.114