23948sdkhjf

Dansk drejeseng i topkvalitet med unikke features

| Medlemsnyhed | Indrykket af RotoBed

Dansk design, når det er bedst. RotoBed® drejesenge hjælper borgeren ud af sengen og giver plejere bedre arbejdsvilkår. Vi bruger de ypperste materialer og yder høj service til konkurrencedygtige priser.

I RotoBed® har vi speciale i drejesenge. Vores topprodukt er danskproduceret og hjælper i en let og glidende bevægelse borgeren ind og ud af sengen på mindre end et minut. Samtidig letter sengen arbejdet for plejere og giver bedre arbejdsstillinger under forflytning, sårpleje m.m. 

Vi har to versioner: den halvautomatiske RotoBed®Care og den fuldautomatiske RotoBed®Free. De er begge yderst enkle at betjene (blot en enkelt knap på fjernbetjeningen). Vi tror på kvalitet, og derfor har vi valgt anerkendte, danske leverandører som eksempelvis danske Linak, der har sørget for støjsvage og driftssikre motorer. 

Når øjet glædes, får man det bedre. Derfor har design også spillet en rolle i udviklingen af den nye RotoBed®. Det er den prisbelønnede, danske møbeldesigner Hans Sandgren Jakobsen, som står bag det harmoniske design, hvor man har mulighed for selv at påvirke udseendet med valg af træsort og tekstilfarve. 

RotoBed® har flere unikke fordele i forhold til andre drejesenge på markedet. Sengen kan skilles i tre dele og er således lettere at transportere og opmagasinere - og ikke mindst kan også borgere med svære adgangsforhold få en RotoBed®. 

Sengen kan også gå i vaskeanlæg, hvilket vi har mødt stor efterspørgsel på. 

Topkvalitet og design plejer også at betyde høje priser, men vi tør godt sige, at priserne ikke er afskrækkende. Kontakt os for mere information eller se www.rotobed.dk


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
RotoBed

Storegade 44
6640 Lunderskov
Danmark
RotoBed

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

free 4 jpgfree 5 jpgfree 6 jpg

Send til en kollega

0.065