23948sdkhjf

Nu kan flere borgere få gavn af en rotationsseng

| Medlemsnyhed | Indrykket af Welldana Innocare A/S

Produktnyt hos Welldana Innocare: Vi byder velkommen til de to nye rotationssenge RotoFlex Basic og  RotoFlex Basic+.

Mange – både medarbejdere og borgere – i de danske kommuner kender rotationssengen RotoFlex. Den var en af de første af sin slags, og mange borgere med den ene eller anden form for funktionsnedsættelse har igennem årene fået gavn af sengen, der kan blive en stol og rotere rundt, så borgeren kan blive enten helt, eller mere, selvhjulpen omkring sengen.
 
RotoFlex og RotoCare, som er hhv. den fuld- og halvautomatiske version af rotationssengen er nu kommet i en ny model: RotoFlex Basic. I RotoFlex Basic er samlet de grundlæggende funktioner, som tiden har vist, er de mest anvendte, når man bruger en rotationsseng. RotoFlex Basic findes også i en vaskbar version, der tåler vask i sengevaskemaskine: RotoFlex Basic+ - denne version fås også med højdejusterbar bendel, hvis man ønsker det. Begge de nye senge er i flot, hjemligt og stilrent design. Du kan læse mere om sengene her.
 
Med de nye Basic-modeller af RotoFlex-sengen kan flere borgere få gavn af de muligheder, en rotationsseng giver i hverdagsrehabiliteringen. Priserne starter nemlig på kr. 39.900,-.
 
Du er altid velkommen til at kontakte os, hvis du vil høre mere om sengene eller er interesseret i en afprøvning. Vi forhandler også de to originale senge RotoFlex og RotoCare samt vores øvrige, velkendte rotations- og udstigningssenge, som du kan læse mere om her.


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Welldana Innocare A/S

Randersvej 6
6700 Esbjerg
Danmark
Welldana Innocare A/S

Kataloger m.v.

Billeder & videoer

Send til en kollega

0.1