23948sdkhjf

Winncare Nordic opruster på trykaflastning

| Medlemsnyhed | Indrykket af Winncare Nordic ApS

Winncare Nordic har netop udvidet medarbejderstaben med Charlotte Havgaard som hjælpemiddelproducentens specialist i madrasser og puder. Charlotte er uddannet sårsygeplejerske og kommer til at køre landet tyndt i trykaflastningens navn.

Vi har sat Charlotte i stævne og har givet hende 3 hurtige spørgsmål, så du kan blive klogere på hende og hendes arbejde:

1. Kan du give en kort beskrivelse af dig selv og din baggrund?
Jeg er uddannet sygeplejerske med bred erfaring fra sundhedssektoren. De sidste 10 år har jeg arbejdet med salg af produkter til sundhedssektoren med fokus på sår og sårbehandling. Netop min baggrund som sårsygeplejerske har været indfaldsvinkel til jobbet som produktspecialist i Winncare Nordic, da jeg med min viden og interesse for tryksår så en spændende mulighed for at arbejde mere med fokus på tryksårsforebyggelse, frem for behandling af sårene. 
 
2. Hvad er dine forventninger til din nye stilling som produktspecialist?
Jeg ser frem til at få skabt fokus på forebyggelse af tryksår via præsentation af Winncare Nordics madrasser og puder i både primær og sekundær sundhedssektor, og i samarbejde med min kollega Henrik Jarlstrøm, at kunne formidle viden om aflastning og forflytning til vores kunder. Vi planlægger at kunne kombinere præsentation af vores produkter, med undervisning om forebyggelse af tryksår og forflytning. Altså en kombination af fokus på patienten og medarbejderen. Det glæder jeg mig meget til at komme i gang med.

3. Hvad glæder du dig mest til i dit nye arbejde? 
Efter en måned i stillingen som produktspecialist i Winncare Nordic, har jeg oplevet et stort engagement hos mine nye kolleger, hvilket jeg ser frem til at blive en del af. Det er altid en stor mundfuld at starte som ny i en virksomhed, men jeg oplever stor imødekommenhed og glæder mig til at kunne sætte mig i bilen og køre ud til kunderne med Winncare Nordics fantastiske produkter. Vi ses derude.

Vil du have en aftale med Charlotte i kalenderen, så kontakt hende i dag på tlf. 3080 1059 eller mail cha@winncare.dk

Om Winncare Nordic
Du har måske tidligere kendt os som Ergolet. Nu er vi blevet en del af franske Winncare Group og har ændret navn til Winncare Nordic. Det giver dig en række fordele, f.eks. et bredere sortiment inden for pleje- og hospitalssenge samt madrasser og puder til optimal lejring og tryksårsaflastning.

 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Winncare Nordic ApS

Tårnborgvej 12C
4220 Korsør
Danmark
Winncare Nordic ApS

Send til en kollega

0.076