23948sdkhjf

Anders Lyck Fogh-Schultz er tilbage som netværksleder for CareNet

| Medlemsnyhed | Indrykket af Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Den 1. november har Anders Lyck Fogh-Schultz tiltrådt stillingen som netværksleder for CareNet – Nationalt Netværk for Velfærdsteknologi.

- Der er med stor fornøjelse, at jeg igen vil varetage opgaven som netværksleder for CareNet og arbejde med nye, spændende opgaver som arrangementer, projekter, interessevaretagelse og medlemsudvikling i brancheforeningen Danish.Care, siger Anders Lyck Fogh-Schultz.

Han har tiltrådt stillingen i forbindelse med, at Danish.Care fremadrettet skal drive CareNet sammen med Teknologisk Institut.

- Jeg ser frem til at genoptage kontakten til kommuner og leverandører blandt CareNets medlemmer og samarbejde med Danmarks bedste udviklere, producenter, leverandører og aftagere af hjælpemidler og velfærdsteknologi, siger han og tilføjer:

- Jeg glæder mig til at ”komme ud i marken igen” og forny netværket i de nye rammer og med de nye muligheder.

Anders Lyck Fogh-Schultz kalder kombinationen af brancheforeningen Danish.Care og Danmarks ældste velfærdsteknologiske videns-netværk CareNet for en unik mulighed for at påvirke videreudviklingen af branchen og det velfærdsteknologiske økosystem til gavn for alle aktører og interessenter, der beskæftiger sig med teknologiske interventioner til sundhed, pleje, omsorg og selvhjulpenhed.

- Lad os sammen skabe nye muligheder for og med velfærdsteknologi i både Danmark og på eksportmarkederne, afslutter han.

På tegnebrættet er blandt andet de kommende temadage, der skal planlægges. Ønsker du et kaffemøde med den nye netværksleder eller har du en ide til en temadag, kan du kontakte ham på: alfs@danish.care /22 99 32 44. 


Skriv kommentar

Medlemsnyhed

Indrykket af
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Handicaporganisationernes Hus
Blekinge Boulevard 2
2630 Høje Taastrup
Danmark
Danish.Care - Branchen for hjælpemidler og velfærd

Send til en kollega

0.075