23948sdkhjf

23-årig administrativ medarbejder svindler plejehjem for trekvart million kroner

En 23-årig kvindelig administrativ medarbejder har svindlet Plejecenter Lystholm i Fredensborg for trekvart million kroner. Dom: 10 måneders betinget fængsel, 150 timers samfundstjeneste og tilbagebetaling af det fulde beløb

Mindre end et år efter hendes ansættelse i september 2020 begynder den dengang 20-årig administrative medarbejder at svindle penge fra Lystholm Plejecenter i Fredensborg. Det skriver Sjællandske Nyheder, sn.dk.

Med en kollegas adgangskode til plejecentrets økonomistyringssystem har hun overført penge fra Plejecenter Lystholm til hendes egen konto. Medarbejderen brugte det samme elektroniske bilag til overførslerne, og det genbrugte hun 97 gange, blot med varierende beløb. I alt blev det til over 750.000 kroner.

I retten fortalte kvinden, at hun har spillet regelmæssigt på internettet, siden hendes 18. leveår, men at det i begyndelsen ikke var et problem for hende. Det blev det imidlertid med tiden, og for finansiere hendes spilletrang begyndte svindlen, som ikke stoppede før den blev opdaget i maj 2022.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079