23948sdkhjf

Solrøds tilsynsduks får ny leder

Samme dag som Plejecenter Christians Have får offentliggjort en fejlfri tilsynsrapport fra Styrelsen for Patientsikkerhed, får plejecenteret også ny leder.

I dag mandag den 1. maj 2023 tiltræder Caroline Klenø Nøjgaard som ny leder af den kommunale del af Plejecenter Christians Have. Det er i øvrigt også i dag, at plejecenteret har fået offentliggjort en pletfri rapport fra et planlagt sundhedsfagligt tilsyn fra Styrelsen for Patientsikkerhed. Et tilsyn som Klenø Nøjgaard i øvrigt var ansvarlig for som konstitueret leder for plejecenteret.

Caroline Klenø Nøjgaard er uddannet sygeplejerske og har en baggrund som leder af Rehabiliteringsafdelingen på Plejecenter Christians Have. 

”Jeg ser hver dag mennesker med hjertet på det rette sted gå på arbejde for at gøre en forskel og tage sig godt af vores beboere og borgerne på plejecenteret og Rehabiliteringsafdelingen. Det er jeg utrolig stolt af at være en del af. Christians Have er et skønt og hjertevarmt plejecenter fyldt med dygtige og engagerede medarbejdere, og jeg er glad og taknemmelig for den tillid, der er til, at jeg både kan fortsætte udviklingen af plejecenteret og fastholde den særlige Christians Have ånd,” siger Caroline Klenø Nøjgaard.

Klenø Nøjgaard har været ansat på Plejecenter Christians Have i 8 år.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Ankestyrelsen: Salg af plejehjem til borgerforening var ulovligt
Søges: 1001 deltagere til forskningsprojekt om nattevagter
Plejehjemsvold stiger med bekymrende hast
Kommune i mediestorm: Finder 20 mio. kr. til de ældre på bare tre dage
Opsigelsesmail lækket: Ældrechef træt af nulfejlskultur og politiske konflikter
Ugens tilsyn og påbud - uge 22/23
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.112