23948sdkhjf

Aalborg lastbilblokeret: Nødudbringning af ældremad

Aalborg Kommune handlede hurtigt i weekenden. Kommunens madservice tilberedte og bragte mad ud til ældre søndag, fordi de forudså, at chauffører ville blokere byen mandag. Aalborg Kommune fik ret

Mandag morgen er der trafikkaos i Aalborg. Regeringen har planlagt en ny afgift på lastbiltransport, og det vil nordjyske vognmænd ikke finde sig i. Derfor har de ganske effektivt blokeret trafikken. Som disse ord skrives, er topnyheden på TV2 Nord ”Vilde scener: Desperate bilister er fanget i kilometerlange køer.”

Aalborg Kommunes madservice forudså allerede ved begyndelsen før weekenden, at vognmændenes blokade ville skabe problemer, og derfor handlede man hurtigt. Lørdag og søndag tilberedte og bragte man mad ud til 1700 plejehjemsbeboere, 500 hjemmeboende ældre og 180 bosteder.

Trods den pressede tidsplan har den nordjyske madservice nået det hele, fortæller assisterende leder hos Madservice Aalborg.

- Det er gået så godt. Vi har haft et godt samarbejde hele vejen rundt. Vores samarbejdspartnere har leveret ekstra råvare i fredags og i det hele taget har alle hjulpet godt, sagde Mariann Kjær Jensen til TV2 Nord søndag.

Kommenter artiklen
Tip redaktionen
Udvalgte artikler
Udvalgte nyheder fra forsiden
Verdens ældste velfærdsteknologi
Kåret som årets nyhed: Et headset, som præcisionsstyrer elektrisk kørestol
Skylle-tørre-toilettet lever
Ugens tilsyn og påbud - uge 20/21
16 mia. kr. ekstra i statskassen, mens kommuner må spare på ældreplejen
Markant forskel på personaleudskiftningen på plejehjem og i hjemmepleje
Andre Nordiske Medier

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.101