23948sdkhjf

Østjysk leverandør solgt til svenskere

Aarhusianske Sirenira er kommet på nye, store hænder. Den østjyske virksomhed, der har fokus på software-robotter og integration af brugerapplikationer til sundhedsudbydere i Danmark, Sverige og USA, er således solgt til svenske Alfa eCare, der servicerer over 1.400 kunder inden for et bredt udsnit af sundhedssektoren og velfærdsmarkedet.

– I flere år har vi set en udvikling mod mere komplekse kundebehov, hvor vores kunder efterspørger komplette systemløsninger og en leverandør, der tager det overordnede ansvar, udtaler Alfa-direktør Albert Winter i en pressemeddelelse.

Han peger på, at Sirenias løsninger inden for RPA (Robotis Proces Automation) og Context Management (datastyring) supplerer Alfa eCares nuværende systemer, hvorfor der ifølge Albert Winter er tale om et godt match.

– Sammen med Sirenia har vi taget skridtet ind i fremtiden, udtaler Alfa-direktøren.

Også på sælgers side er der begejstring for handlen.

– Vi er meget spændte på fremtidsperspektivet i at være medlem af Alfa Group og Main (hollandske Main Capital Partners, der er majoritetsindehaver af Alfa eCare, red.). Det giver en vigtig mulighed for at accelerere vores yderligere ekspansion til nye markeder og til nye kunder markant. Ved at kombinere løsningerne fra Alfa eCare og Sirenia kan vi levere nye innovative tilbud, der forbedrer kvalitet og effektivitet på tværs sundhedsorganisationer, udtaler Freddy Lykke, medstifter af Sirenia.

Sirenia blev stiftet i 2016 og beskæftiger ifølge CVR syv ansatte. Virksomheden havde i 2022 en bruttofortjeneste på 10,2 mio. kr. og et overskud på 5,9 mio. før skat.

Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078