23948sdkhjf

Frivillige Bogvenner i Randers

Nyt initiativ.
Elsker du at lade dig synke ind i en helt anden verden gennem siderne på en god bog, er du ikke alene. Desværre er realiteten for flere ældre, at de har svært ved at få fat på bøgerne, når de i takt med alderen mister ressourcerne og netværket til at benytte bibliotekerne. Det skal et nyt initiativ med frivillige Bogvenner lave om på i Randers.

Louise Højgaard Andersen er aktivitetsmedarbejder for Ældreområdet i Randers Kommune Syd, og ansat af midler fra Randers Kommunes andel af ældremillarden, hvor et af målene er at skabe anderledes og sociale aktiviteter for kommunens ældre borgere. Sammen med frivilligkoordinator Mette Søby arbejder hun med det nye projekt "Bogvenner", hvor frivillige er bindeled mellem biblioteket og borgeren.

"Den frivillige kan for eksempel være en person, der i forvejen er glad for at bruge biblioteket, og for hvem det ikke vil tage meget tid at tage en ekstra pose med derfra til sin Bogven," fortæller Mette Søby, der arbejder som frivilligkoordinator i Ældreområdet Syd.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079