23948sdkhjf

PrivatHospitalet Danmark består akkreditering

Der har de sidste par dage været holdt særligt interesseret øje med forsendelserne i postkassen hos PrivatHospitalet Danmark (PHD) i Charlottenlund. Der har nemlig været et helt specielt og betydende certifikat på vej med posten til hospitalet.
I starten af december havde PrivatHospitalet Danmark i Charlottenlund besøg af tre ledende surveyer fra Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS), som minutiøst skulle gennemgå forholdene på PHD for at registrere udviklingen i kvalitetsarbejdet i de sidste tre år. Besøget og surveyernes registreringer skulle danne baggrund for at vurdere, om PHD kunne blive akkrediteret efter "Den Danske Kvalitetsmodel, DDKM".

"Besøget fra IKAS var kulminationen på mange måneders engageret arbejde på PHD, hvor blandt andet alle kvalitetsstandarder er blevet gennemgået og beskrevet, kvalitetsmål er registreret, handleplaner iværksat, audits og interne surveys er blevet afholdt. Hver en sten er blevet vendt og alle processer er blevet gennemgået. Alle ansatte på PHD har bidraget engageret, og der er virkelig blevet kæmpet hårdt og målrettet. Derfor var det en festdag, da dommen på sidste surveydag lød på, at kvalitetsarbejdet var imponerende, struktureret samt ambitiøst – og at der derfor ikke var grund til nogen anmærkninger," siger hospitalschef Hanne Zingenberg.

Arbejder målrettet med kvaliteten

Og for et par dage siden kom så på skrift den officielle status på survey’en i december fra DDKM, Akkrediteringsnævnet: PHD er akkrediteret. Uden anmærkninger.

"Vi er meget glade og stolte over vurderingen, som bekræfter os i, at vi i det daglige og på den lange bane arbejder hensigtsmæssigt og målrettet med vores kvalitetsarbejde. DDKM er en sikkerhed og garanti for, at PHD leverer ydelser sikkert og i overensstemmelse med regler og standarder," siger hospitalschef Hanne Zingenberg.

Akkrediteringsnævnets afgørelse om akkrediteringsstatus gælder i tre år og otte uger fra sidste dag af det ordinære eksterne survey.

På certifikatet står der at hospitalet "lever op til det nationale niveau for kvalitet på de områder, der er omfattet af Den Danske Kvalitetsmodel"
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.062