23948sdkhjf

Ny administrerende direktør på OUH

Det er med yderligere ambitioner og visioner for de fynske og syddanske patienter, at jeg vil gå ind i jobbet som administrerende sygehusdirektør, siger Niels Nørgaard Pedersen.
Region Syddanmark har ansat Niels Nørgaard Pedersen som ny administrerende sygehusdirektør på Odense Universitetshospital/Svendborg Sygehus.

Niels Nørgaard Pedersen er 50 år og kommer fra en stilling som administrerende sygehusdirektør på Sygehus Lillebælt – en anden af Region Syddanmarks fire somatiske sygehusenheder.

I sit nye job får Niels Nørgaard Pedersen sammen med de øvrige fem direktører i direktionen det overordnede ansvar for ledelsen af OUH.

"OUH/Svendborg Sygehus er en spændende organisation, der har udviklet sig markant i de senere år. Det er med yderligere ambitioner og visioner for de fynske og syddanske patienter, at jeg vil gå ind i jobbet som administrerende sygehusdirektør. At være universitetssygehus forpligter - især i forhold til patienter og forskning. Den forpligtigelse skal vi løfte. OUH/Svendborg Sygehus skal også i fremtiden være det rigtige valg for patienter, personale, forskere og samarbejdspartnere", siger Niels Nørgaard Pedersen.

I stillingen afløser Niels Nørgaard Pedersen Jane Kraglund som 1. januar begyndte i jobbet som universitetsdirektør på Aarhus Universitet.

Niels Nørgaard Pedersen begynder i sit nye job 1. marts.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079