23948sdkhjf

En fælles dag på tværs af fag

Deltagerne skal gå herfra med ny viden, som de kan bruge i praksis, lyder ambitionen fra medarrangøren af den første tværfaglige smertekonference, som løber af stablen i dag torsdag på Health & Rehab Scandinavia.
En smerte er ikke bare en smerte. Der er mange forskellige former for smerte, og de reagerer vidt forskelligt.

"Der er brug for større tværfaglig viden i forhold til smertepatienter. Vi har alle en fælles interesse i at sikre, at borgere og patienter med smerter bliver hjulpet bedst muligt. Og måske kan vi blive endnu bedre, hvis vi bliver mere bevidste om, hvad vi hver især kan byde ind med, og hvis vi bliver bedre til at samarbejde på tværs, samtidigt med at vi giver plads til hinandens faglighed", lyder det fra ergoterapeut Malene Alexandrowitz, konsulent hos Cobi Rehab, som i dag i samarbejde med Health & Rehab Scandinavia inviterer til tværfaglig smertekonference.

Smertekonferencen henvender sig til SOSU-assistenter, sygeplejersker, ergo- og fysioterapeuter og andre fagpersoner, der gerne vil have noget teoretisk og praktisk viden om pleje, behandling, træning og mobilisering af borgere og patienter med smerter. Dagen starter og slutter med en række fælles oplæg, men derudover sammensætter man selv sit program alt efter behov og interesser. Der er ti forskellige sessions at vælge mellem. De handler bl.a. om smerter og demens, fantomsmerter, fibromyalgi og cancerpatienter.

Læs hele artiklen - og læs meget mere om smertekonferencen - i den seneste trykte udgave af NyhedsInformation for Social- og Sundhedssektoren. Er du ikke allerede abonnent, kan du købe et abonnement, ved at klikke her:

http://www.nyhedsinformation.dk/nyhedsbr... - vælg abonnement og udfyld derefter felterne i bunden af siden.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.097