23948sdkhjf

Ausumgaard fik overrakt Fighter Pokalen

Der var fest, da Ausumgaard fik overrakt Årets Fighter Pokal og en check på 100.000kr., som skal bruges på et personalearrangement.
Energiselskabet OK har for fjerde år i træk uddelt Fighter Pokalen. Gennem tre uger er der blevet der kæmpet om stemmerne mellem de virksomheder. Ausumgaard ved Struer fik i alt 43 procent af stemmerne og vandt dermed titlen og en check på 100.000 kr. øremærket et arrangement for alle medarbejderne.

OK’s adm. direktør, Jørgen Wisborg lagde ud med at begrunde, hvorfor Ausumgaard var kommet med i finalen om pokalen, dernæst ønskede borgmester i Struer, Mads Jakobsen, tillykke og til sidst takkede Kristian Lundgaard-Karlshøj sine medarbejdere for den måde, de gennem de sidste år har været med til at føre de nye strategier for Ausumgaard ud og gøre dem til en succes. Han roste blandt andet den måde, man har åbnet den gamle herregård mod omverdenen og inviteret både erhvervslivet og områdets beboere indenfor.

Jørgen Wisborg sagde blandt andet under overrækkelsen, at den nytænkning Ausumgaard viser i et meget traditionsrigt fag er prisværdigt. Samtidig kræver en så stor omstilling dygtige medarbejdere, som er med, og fighterviljen er til stede blandt Ausumgaards medarbejdere for uden dem kunne det ikke lade sig gøre. Han sagde også, at noget af det, som de gør helt rigtigt på Ausumgaard er at tilpasse sine produkter efter de forhold, der er på stedet og samtidig bevarer de gode værdier. Han nævnte modet til at vælge det, der passer bedst til gården som en vigtig faktor for succes og nævnte Ausumgaardgrisene som eksempel, de er velfærdsgrise og altså ikke økologiske, fordi det passet bedst til stedet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.187