23948sdkhjf

Fremtidens Plejehjem - Fremtidens Medarbejder

Konference i Aalborg til maj.
Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune handler om, hvordan man bedst muligt indretter et plejehjem, både hvad angår fælles opholdsarealer, aktivitetsrum og den ældres egen bolig. Det handler det om at skabe et miljø hvor der er livskvalitet for beboerne, hvor velfærdsteknologien udnyttes optimalt, og ikke mindst handler det om de mennesker der skal få det hele til at fungere – nemlig medarbejderne og deres organisering.

Kravene til medarbejdernes kompetencer indenfor ældreområdet er stigende og ændres løbende. Nye generationer af beboere flytter ind på plejehjemmene, med nye forventninger, vaner og krav ligesom samfundets syn på pleje og omsorg til stadighed forandres.

På konferencen kan man høre med om Fremtidens Plejehjem i Aalborg Kommune, visionerne bag, de foreløbige erfaringer, og samtidigt få indsigt i den seneste viden på ældreområdet fra forskere og professionelle som uddanner til praksis, møde repræsentanter fra interesseorganisationer, og se og opleve den nyeste velfærdsteknologi.

Konferencen arrangeres i samarbejde mellem Aalborg kommune, Ældre- og Handicapforvaltningen, University College Nordjylland og Social- og Sundhedsskolen i Nordjylland.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11