23948sdkhjf

Medarbejderne tramper i pedalerne

Virksomheden Arkhus Bygningsrådgivning A/S bringer nu et af deres sociale initiativer helt ud til borgerne – på det lokale plejecenter og i bybilledet. Det sker i form af en rickshaw, der kører rundt i byen med beboere fra Knud Lavard Centret.
Indehaver af Arkhus Bygningsrådgivning A/S Allan Daugaard var selv chauffør på den første tur og fortæller:

"Da jeg så rickshawen var til salg, tænkte jeg, at den kunne bruges som en sjov måde at slå flere fluer med ét smæk. Der er jo meget fokus på CSR, også kaldet socialt ansvar, og som virksomhed går vi op i, hvordan vi kan tænkte det ind i vores hverdag. Hertil var cyklen genial. Vi kan tilbyde vores medarbejdere motion og frisk luft i arbejdstiden, og vi kan glæde byens ældre medborgere, som har svært ved at komme rundt, fortæller Allan Daugaard. - Vi regner da også med at vi, ud over lidt opmærksomhed i bybilledet, får rigtig meget igen i form af gode oplevelser med de ældre, som typisk kan komme forbi deres barndomshjem eller andre steder i Ringsted, som de kan fortælle vores medarbejdere nogle historier om", supplerer Allan Daugaard.

En appelsin i turbanen

Allan Daugaard præsenterede ideen for centerleder Henrik Mortensen på Knud Lavard Centret, som straks var med på den.

"Det var jo som at få en appelsin lige ned i turbanen. Vi er altid med på initiativer, som kan skabe glæde hos beboerne, og vi tror, at de vil tage rigtig godt imod denne mulighed. Cyklen får sin plads her, så også medarbejdere og pårørende kan bruge den. Der er plads til to passagerer i cyklen, og vi har også mange frivillige, der vil kunne køre med beboerne, så vi kan vist godt regne med, at det bliver en succes", smiler Henrik Mortensen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078