23948sdkhjf

Lokale plejehjemsbeboere er uundværlige for nordjysk prisvinder

Møbelvirksomheden Vermund Larsen A/S (VELA) i Aalborg har fået DI Aalborgs Initiativpris.
Hvis man skal udvikle en speciel kontorstol eller en el-kørestol, hvorfor så ikke spørge dem, der sidder på den til daglig? Det har de gjort på møbelvirksomheden Vermund Larsen A/S (VELA) i Aalborg. Her har beboerne på Fremtidens Plejehjem i Aalborg været med til at sikre udvikling af nye produkter. En udvikling, der sammen med et stærkt fokus på nye markeder betyder, at virksomheden i år bliver hædret med DI Aalborgs Initiativpris.

Virksomheden har satset på produktudvikling inden for bl.a. stole til sundhedsvæsnet, rehabilitering og til private, og har forstået at tænke nyt og kombinere sin viden og erfaring fra rehabiliteringsområdet til at erobre nye markeder på sundhedsområdet.

Blandt andet har VELA samarbejdet med beboerne på Fremtidens Plejehjem og UCN i Aalborg om at teste en ny stol, der skal mindske rygsmerter og hjælpe bevægelseshæmmede til at bevæge sig. Til glæde for plejehjemmets beboere og til glæde for virksomheden.

"Samarbejde med offentlige institutioner, universiteter og andre uddannelsesinstitutioner rummer store muligheder for danske virksomheder. Den viden, de får, kan bruges til at udvikle nye produkter, som de ved virker, allerede før de kommer på markedet. Og her er VELA gået foran. Nytænkning og fokus på effektiv produktion skal være med til at sikre virksomhederne konkurrencefordele på de internationale markeder. Derfor er VELA et godt eksempel", siger formand for DI Aalborg, Peter Rindebæk.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063