23948sdkhjf

Health & Rehab Scandinavia vil realisere eksporteventyr i sundheds- og velfærdsindustrien

Med regeringens ønske om øget eksport på det velfærdsteknologiske område for øje samler Health & Rehab Scandinavia, i samarbejde med Eksportrådet, Udenrigsministeriets 25 sundhedseksperter på messen, der afholdes i Bella Center den 9.-11. september.
Det er første gang, at alle sundhedseksperterne samles på en dansk fagmesse, og det skaber, ifølge chef for Eksportrådet, Susanne Hyldelund, en unik platform for dialog med de danske virksomheder om konkrete eksportmuligheder.

"Vores medarbejdere bidrager med viden om markeder, lokal regulering, tendenser og barrierer. Viden som er kritisk for en langsigtet og strategisk realisering af områdets eksportpotentiale."

International Sales & Marketing Manager hos R82, Mogens Rahbek, bakker også op om tiltaget.

"Væksten i branchen skal komme fra eksportmarkederne, men for mange, især små og mellemstore virksomheder, kan det være svært at komme ud på disse markeder. Sundhedseksperterne kender branchen i udlandet og kan give den rådgivning og støtte, som de danske virksomheder har brug for. Med tiltaget kan vi nemmere få skabt kontakt til udenlandske kunder", siger han.

Et hurtigt og nemt overblik

Direktør for Dansk Rehab Gruppe, Leif Lytken, glæder sig over samarbejdet med Eksportrådet og ser flere fordele i sundhedseksperternes deltagelse.

"På Health & Rehab Scandinavia kan vi præsentere dem for Danmarks samlede udbud af teknologiske velfærdsløsninger på én gang, både som produktpræsentationer hos den enkelte udstiller, men også i form af kontekstbaserede 1:1 modeller (mock ups). På den måde får de hurtigt og nemt et overblik over den teknologi og de innovative løsninger, som de danske virksomheder har lige nu. Det gør, at både sundhedseksperterne og virksomhederne nemmere kan få et overblik over hvilke specifikke markeder og produkter, der bedst matcher hinanden", fortæller han.

På messen kan de udstillende virksomheder og organisationer booke sig ind til et møde med de 25 sundseksperter. Mødebookingen faciliteres af Eksportrådet.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125