23948sdkhjf

Familie- og handicapchef får nyt job i Vejle

Chefen for Center Familie og Handicap i Rebild Kommune, Peter Mikael Andreasen, har fået nyt job og starter den 1. juli som chef for Familie og Forebyggelse i Vejle Kommune.
"Vi er kede af at miste en dygtig chef, men der er jo ikke andet at gøre end at sige tillykke til Peter Mikael og Vejle. For at sikre en god videreførelse af opgaverne har vi aftalt, at Peter Mikael i juli måned fortsat er til rådighed ledelsesmæssigt i et vist omfang – og at han i august måned bidrager til at opgaven bliver givet godt videre til en ny chef", siger kommunaldirektør Jes Lunde.

Rebild Kommune vil allerede i næste uge opslå den ledige stilling som chef for Center Familie og Handicap med tiltrædelse den 1. august.

Peter Mikael Andreasen ser frem til nye udfordringer i Vejle Kommune:

"Jeg glæder mig rigtig meget til jobbet i Vejle. Jeg har været glad for tiden i Rebild Kommune – men håber at alle kan forstå, at det er spændende i et stærkt felt at blive valgt til en stilling i Vejle Kommune, hvor jeg får ansvaret for hele familie- og forebyggelsesområdet med godt 500 ansatte – og dermed et både større område og en langt større organisation, end det jeg har haft fornøjelsen af at stå i spidsen for her i Rebild", siger han.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.093