23948sdkhjf

Ny mobil med indbygget GPS-funktion

Doro, der er verdens førende producent af brugervenlige kommunikationsmidler målrettet seniorer, oplever i stigende grad efterspørgsel på seniorvenlige mobiltelefoner med navigationsværktøjer.
Doro PhoneEasy® 632 er en brugervenlig klaptelefon med GPS- og kompasfunktion, som skal gøre det nemt at finde fra A til B. Man indtaster en adresse, og mobiltelefonen viser derefter vejen til bestemmelsesstedet.

"Vores undersøgelser viser, at flere og flere i de ældre målgrupper efterspørger GPS-funktion i deres mobiltelefon, uden at de er helt klar til en smartphone. For dem er Doro PhoneEasy® 632 et godt alternativ. GPS- og kompasfunktionen er nem at anvende, og det giver en stor tryghed at vide, at man altid kan finde vej, hvis man fx er ude at gå en tur i skoven og skal finde tilbage til sit udgangspunkt", siger Rudi Iversen, der er country manager hos Doro Danmark.

Doro PhoneEasy® 632 er en opdateret udgave af Doro PhoneEasy® 622, og ligesom sin forgænger byder den nye model på kamera og video, som nemt kan deles med venner og familie. Doro PhoneEasy® 632 understøtter desuden e-mail, den har vejrfunktion og er udstyret med Doros sædvanlige seniorvenlige funktioner som høj og tydelig lydkvalitet, stor skærm og store separate taster.

Ved hjælp af Doros egen cloud-baserede tjeneste My Doro Manager kan Doro PhoneEasy® 632 fjernbetjenes fra en computer. Det giver brugeren og dennes familie mulighed for at opdatere mobiltelefonens indhold og indstillinger via internettet.

Hos Doro, er man bevidst om, at den ældre målgruppes behov er under forandring. Det er ikke længere nok, at telefonerne er enkle at betjene, de skal samtidig udnytte nogle af teknologiens nye muligheder.

"Seniorerne er en hastigt voksende befolkningsgruppe, og vi oplever, at rigtig mange har mod på og lyst til at tage nye teknologier til sig. Doro PhoneEasy® 632 imødekommer disse brugere ved at kombinere ny teknologi og høj brugervenlighed", siger Rudi Iversen
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078