23948sdkhjf

Nordjysk sygehus arbejdsmiljøcertificeret - igen

Første gang Sygehus Thy-Mors blev arbejdsmiljøcertificeret, var for tre år siden. Det er en proces, som hver gang involverer arbejdsmiljøgrupperne og medarbejderne på hele sygehuset og bygges oven på den indsats, sygehuset i forvejen har præsteret.
Det andet certifikat er netop kommet i hus efter to dages intensivt tjek af arbejdsmiljøet, hvor to eksterne auditorer blev vist rundt i alle kroge af hele sygehuset.

"Vi har vist, at vi ikke bare en gang ved en stor indsats kan nå et højt niveau. Men at vi også med en fortløbende proces i arbejdsmiljøarbejdet hele tiden får greb om de udfordringer vi har, når det gælder arbejdsmiljø – og får løst dem hen ad vejen. Hele huset tænker i arbejdsmiljø. Det kan vi alle sammen være stolte af", siger sektorsikkerhedsleder Marianne Astorp.

Hjælper hinanden

Certifikatet udstedes af DS-Certificering, og betyder, at sygehuset arbejder målrettet og systematisk med at forbedre arbejdsmiljøet og selv kan sætte dagsordenen for arbejdsmiljøarbejdet, herunder de nødvendige prioriteringer af indsatser og forebyggelsesforanstaltninger – uden tilbagevendende besøg fra Arbejdstilsynet.

"Jeg vil gerne sige alle tak. Med certifikatet – og de flotte ord de ledsages af – kan vi se, at det arbejde, vi gør, går helt rigtigt. Vi hjælper hinanden, og vi skaber en god og sikker arbejdsplads for hinanden. Det vil jeg gerne sige alle arbejdsmiljøgrupper og alle medarbejdere tak for", siger sygehusdirektør Michael Storm.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094