23948sdkhjf

Sommerferiehjælp til udsatte familier med børn

20 frivillige sociale foreninger og almennyttige boligforeninger får i alt fem mio. kr. i støtte til at arrangere ferieophold og opfølgende aktiviteter for udsatte børn og deres familier.
Ferieaktiviteterne er målrettet enlige forsørgere på overførselsindkomst, som har hjemmeboende børn. Formålet er at hjælpe udsatte børn og deres familier med de problemer, som præger deres hverdag. Det kan f.eks. være problemer med familielivet, social isolation, økonomi, kost eller børneopdragelse.

"Som enlig forælder til hjemmeboende børn kan det være svært at finde overskud og overblik i hverdagen til at arrangere ferier og komme ud og møde andre mennesker. Desuden står mange enlige forsørgere meget alene med deres problemer. Derfor kan det være en stor hjælp at komme på ferieophold med andre familier i samme situation. På den måde får forældrene mulighed for at bruge tid sammen med deres børn, møde andre enlige forældre i samme situation og få rådgivning og netværk, der kan hjælpe dem på længere sigt", siger social- og integrationsminister Karen Hækkerup.

Pengene er en del af satspuljeaftalen for socialområdet og der er afsat i alt fem mio. kr. til sommerferiehjælp og opfølgende aktiviteter. Projektperioden løber fra 1. juni 2013 til 31. maj 2014.

De har fået støtte:

http://www.sm.dk/data/Dokumentertilnyhed...
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.173