23948sdkhjf

Ny formand for Welfare Tech

Koncernchef ved Falck, Allan Søgaard Larsen, afløser direktør Lars Kolind som bestyrelsesformand for Welfare Tech.
Allan Søgaard Larsen har et dybt engagement inden for velfærdsteknologi, og har bl.a. været formand for regeringens vækstteam for Sundheds- og velfærdsløsninger.

- Allan Søgaard Larsen vil være en vigtig katalysator for den fremtidige udvikling. Med de gode resultater, der allerede er skabt, er der grobund for, at indsatsen kommer op i et endnu højere gear. Det betyder blandt andet et kraftigt internationalt fokus, som er nødvendigt, hvis det erhvervsmæssige potentiale for alvor skal udfoldes, lyder det fra regionsrådsformand Carl Holst.

Den nye formand glæder sig til opgaven:

- Welfare Tech bygger bro mellem nye virksomheder, der arbejder for udviklingen af nye løsninger inden for velfærdsteknologi, og som ofte har et engagement med den offentlige sektor. Efter nogle års initiativer og projekter er tiden kommet til at fokusere på at få bragt flest mulige løsninger ud i livet og få gode ideer og projekter bragt ind i sikre vækstforløb. Min indsats som formand vil være fokuseret på at bringe det levedygtige videre, siger Allan Søgaard Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.063