23948sdkhjf

Sygehus Vendsyssel akkrediteret

Allerede under surveyteamets besøg havde vi indtryk af, at de var godt tilfreds med det, de så og hørte på sygehuset. Men det er naturligvis godt og betryggende at få det indtryk slået fast med denne status fra Akkrediteringsnævnet, siger sygehusdirektør Henrik Larsen.
Det er anden gang, at de nordjyske sygehuse skal akkrediteres i forhold til Den Danske Kvalitetsmodel. Sygehusene og psykiatrien har haft besøg af Institut for Kvalitet og Akkreditering i Sundhedsvæsenet (IKAS løbende hen over efteråret, og resultaterne kommer drypvis her i slutningen af 2013 og begyndelsen af det nye år i takt med behandlingen i Akkrediteringsnævnet.

Sygehus Vendsyssel havde besøg af surveyteamet i uge 44, og nu er Akkrediteringsnævnet kommet med deres vurdering af sygehuset: Midlertidig akkreditering og opfølgning i form af indsendelse af dokumentation.

"Det er et rigtig flot resultat, når man tænker på de mange nye krav, der er i denne anden udgave af Den Danske Kvalitetsmodel, og det viser, at arbejdet med at sikre og forbedre kvaliteten er blevet indarbejdet i organisationen på bedste vis", siger sygehusdirektør Henrik Larsen.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.125