23948sdkhjf

Nyt akuthus på Slagelse Sygehus indviet

Jeg tror på, at vi sammen har skabt et akuthus i verdensklasse, lød det fra Sygehusdirektør Vinni Breuning ved indvielsen.
Byggeriet er opført i fire etager. I stuen og på 1. sal er akutmodtagelse og omkring 50 sengepladser. 28 pladser bruges af Akutafdelingen, mens resten er forbeholdt en tværgående afdeling til medicinske og kirurgiske patienter. Desuden er der lokaler til Lægevagten. På 2. sal ligger Hjerteafsnittet med 20 sengepladser og Intensivafsnittet med 15 sengepladser. Teknik- og depotrum er i kælderen.

"Jeg tror på, at vi sammen har skabt et akuthus i verdensklasse! Vi har fået tre i én. En akutafdeling, en intensivafdeling og en hjerteafdeling samlet under samme tag tag. Et hus, der er skræddersyet til akutte patienter, hvor alle afdelinger er fleksibelt indrettet, så de enkelte funktioner kan laves om efter fremtidige behov", sagde Sygehusdirektør Vinni Breuning ved indvielsen.

Akuthuset er et led i moderniseringen af hele Slagelse Sygehus. Næste store projekt er en bygning ved siden af akuthuset, som skal opføres i årene 2016-2017 og huse gynækologi, fødsler og behandling af børn.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.094