23948sdkhjf

Løsning for trafikafviklingen omkring OUH

Vejdirektoratet, Odense Kommune og det nye Odense Universitetshospital har fundet frem til en løsning, der sikrer, at tilslutningsanlæg ved den nye motorvej syd for Odense kan tages i brug allerede i forbindelse med opstarten af byggeriet af det nye supersygehus.
Dermed sikrer man både afviklingen af den almindelige trafik i forbindelse med tilslutningsanlægget og giver mulighed for, at den tunge trafik til og fra sygehusbyggeriet kan benytte tilslutningsanlægget fra 1. december 2015, når sygehusbyggeriet begynder.

Forslaget indebærer, at de østvendte ramper fra motorvejen ved det nye sygehus åbner allerede, når byggeriet går i gang, mens de vestvendte åbner i foråret 2016.

"Vi har gjort, hvad der er muligt inden for rammerne af en ansvarlig anlægsproces for at imødekomme ønsket om, at det nye supersygehus ved Odense får optimale betingelser i forbindelse med sygehusbyggeriet. Jeg er meget tilfreds med, at Vejdirektoratet har fundet en løsning for trafikafviklingen, så de østvendte ramper ved den nye motorvej kan stå klar, inden Region Syddanmark har første spadestik på det nye universitetshospital. Vejdirektoratet tilstræber desuden, at de vestvendte ramper åbner tidligst muligt i foråret 2016", siger transportminister Pia Olsen Dyhr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.065