23948sdkhjf

Jann Sjursen fortsætter som formand for Rådet for Socialt Udsatte

Som formand for Rådet for Socialt Udsatte har Jann Sjursen siden 2010 arbejdet for, at socialt udsatte kommer til orde og bliver hørt i samfundsdebatten.
"Jann Sjursen har været en særdeles engageret og kompetent formand for Rådet for Socialt Udsatte i de seneste fire år. Han er vellidt, og han har formået at skabe god dynamik i rådets arbejde. Derudover bidrager han til, at rådet sætter vigtige emner på dagsordenen i den offentlige debat. Jeg er sikker på, at Jann Sjursens indsats vil komme socialt udsatte borgere til gavn også i de næste fire år, og jeg ser meget frem til et konstruktivt samarbejde om at styrke socialt udsattes muligheder for at få og leve et godt liv", siger Social-, børne- og integrationsminister Annette Vilhelmsen.

Rådet for Socialt Udsatte er et uafhængigt råd, som blev nedsat i 2002 med det formål at give socialt udsatte et talerør. Rådet for Socialt Udsatte består af 12 medlemmer, der udpeges af social-, børne- og integrationsministeren. Formanden og medlemmerne udpeges personligt i kraft af deres særlige viden og erfaring inden for områderne hjemløshed, stofmisbrug, alkoholmisbrug, sindslidelse og prostitution m.v.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.235