23948sdkhjf

Hvem vinder Sundhedsprisen?

Region Sjælland udløser spændingen torsdag den 10. oktober.
I både den åbne Sundhedspris og den interne Medarbejdernes Sundhedspris er der 30.000 kr. til vinderen og henholdsvis 15.000 og 5.000 kr. i anden- og tredjepræmie, og i hver kategori er de tre konkurrerende finalister kendt på forhånd.

Søren Paludan, skovejer m.m. fra Ringsted, er blandt finalisterne i den åbne udgave af Sundhedsprisen 2013, som alle borgere i regionen har haft mulighed for at foreslå kandidater til. Paludan har taget initiativ til Kærehaveprojektet, der fremmer trivsel og sundhed gennem brug af naturen.

Sydhavsøernes Frugtfestival er den anden finalist her, den årlige festival i Sakskøbing, som trækker omkring 25.000 gæster til byen.

BMI Brikken, en landsdækkende forening med base i Næstved for overvægtige og tidligere overvægtige er den tredje finalist, som i øvrigt er fundet gennem en afstemning på Facebook.

De to andre finalister er udpeget af dommerkomiteen.

Tre sygehusafdelinger i finalen

Komiteen har også udvalgt de tre, der dyster om regionens interne Sundhedspris, som går til medarbejdere, der har gjort en særlig indsats for sundheden.

Denne pris blev første gang uddelt sidste år. I år er tre sygehusafdelinger i finalen: Medicinsk Afdeling i Køge, Urologisk Afdeling i Næstved og Akutafdelingen på Holbæk Sygehus.

En afstemning på Region Sjællands intranet blandt de omkring 18.000 medarbejder i regionen afgør, hvem der løber med førstepræmien og de 30.000 kr.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.079