23948sdkhjf

Boformen Terndrup er kåret til årets arbejdsplads i Rebild Kommune

"Her har de arbejdet aktivt med de store udfordringer, og krævende processer, de har været igennem. På trods af dét, er de landet med ’begge ben på jorden", lyder det i begrundelsen.
I en længere periode har der været tvivl om boformens fremtid og herefter fulgte en langvarig flytteproces. Nu har boformen til huse i Rørbæk, hvor den er lagt sammen med Bofællesskabet i Nørager.

"Personalet har tacklet usikkerheden helt usædvanligt. Det er helt fantastisk, at man som medarbejder har holdt ud. Medarbejderne er kommet på arbejde for hinandens og beboernes skyld. De har alle bidraget aktivt i procesarbejde og arbejdsgrupper", fortæller arbejdsmiljørepræsentant Susanne Aaen, der har indstillet boformen til prisen

Boformen er hjem for beboere, der på grund af fysisk eller psykisk handicap, har brug for hjælp i dagligdagen. Personalet har en socialpædagogisk baggrund, med særlig faglig ekspertise indenfor handicapområdet.

Både ledelse og arbejdsmiljørepræsentant er enige om, at kulturen i boformen bygger på en stærk faglighed omkring beboernes behov. Beboerne er i centrum, og det er afgørende for medarbejderne, at beboerne føler sig trygge og trives i deres dagligdag. Denne tryghed og trivsel opbygges blandt andet ved, at medarbejderne møder beboerne med respekt og menneskelig omsorg.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078