23948sdkhjf

"Børsterne" gør en forskel

Socialudvalget og sundheds- og ældreudvalget i Randers Kommune har bevilget 100.000 kroner, så den mobile tandklinik "Børsterne" kan fortsætte også efter udgangen af 2013.
Tandklinikken er drevet af frivillige tandlæger, tandplejere og klinikassistenter, og gør det muligt for socialt udsatte at få gratis tandbehandling.

- Det er et velkendt problem, at mange socialt udsatte går rundt med store tandproblemer og ofte døjer med daglige smerter. Her er det med hjælp fra frivillige lykkes at tilbyde dem en behandling, og "Børsterne" er således et godt eksempel på, hvordan vi som kommune kan bakke op om et frivilligt projekt, der i den grad gør en forskel, mener Susanne Koch, formand for socialudvalget i Randers Kommune.

"Børsterne" har hidtil fået støtte fra Socialministeriet til de årlige driftsomkostninger, men støtten ophører ved udgangen af 2013. På den baggrund har socialudvalget og sundheds- og ældreudvalget besluttet at bevilge 100.000 kroner, så klinikken også efter 2013 har mulighed for at tilbyde tandbehandling til de allermest udsatte borgere.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.078