23948sdkhjf

Region Midtjylland indgår partnerskab med CSR Fonden

Når Danmarks største CSR-konference, CSR AWARDS, løber af stablen i Holstebro til september, er Region Midtjylland stor-sponsor.
"I Region Midtjylland arbejder vi aktivt med samfundsansvar, og vi er stolte af at være sponsor for CSR AWARDS 2013, da det giver et vigtigt signal om, at en stor offentlig virksomhed finder samfundsansvar vigtigt og væsentlig. I Region Midtjylland håber vi derfor, at rigtig mange virksomheder vil deltage i CSR AWARDS, da det er en oplagt mulighed for at finde inspiration til arbejdet med CSR fremadrettet," fortæller Anders K. Kristensen, mangfoldighedskonsulent i Region Midtjylland.

På den to dage lange konference vil Region Midtjylland også holde et "side-event", hvor de sætter fokus på arbejdet med CSR og samarbejde med andre aktører om samfundsansvar og bæredygtighed. Region Midtjylland vil på denne "side-event" præsentere bredden i arbejdet med samfundsansvar, fra beskæftigelsesprojekter i samarbejde med private og offentlige aktører, til branding af den Europæisk Kulturhovedstad - Rethink/Århus 2017, hvor man bl.a. arbejder med bæredygtighed og mangfoldighed.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.114