23948sdkhjf

Udstillingslejlighed for velfærdsteknologi åbnet

Lejligheden skal inspirerer Odense-borgere til at prøve kræfter med velfærdsteknologier i et hjemligt miljø.
"Det er helt unikt, at vi nu har et sted i Odense, hvor man kan komme ind fra gaden og hente inspiration til, hvordan teknologier kan lette tingene i det daglige. Mit håb er, at rigtig mange vil kigge forbi lejligheden og se, røre og prøve de forskellige teknologier. Måske opdager man lige den ting, der kunne gøre livet lettere for en selv, måske findes den ikke endnu, og så kan man jo give producenterne gode ideer den anden vej", siger Odenses rådmand for ældre- og handicapområdet Jane Jegind (V).

Lejligheden drives af den private samarbejdspartner Public Intelligence, og her forventer man sig meget af samarbejdet med kommunen:

"Der er ingen tvivl om, at Odense Kommune er ambitiøse på det her område. I Public Intelligence beskæftiger vi os netop med, hvordan man kobler teknologier og mennesker sammen, så vi byder ind med en stor viden og erfaring, som er helt essentiel for at lykkes med det her. Lejligheden bliver en form for levende videncenter, hvor vi får mulighed for at se på teknologierne med brugernes øjne, og på den måde bliver vi deres talerør tilbage til leverandørerne", fortæller direktør Maja Gro Lilsig.
Kommenter artiklen
Udvalgte artikler

Nyhedsbreve

Send til en kollega

0.11